Inauguració d'Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast
Edició/ 15 de Novembre de 2011

Ahir, dilluns 14 de novembre de 2011, es varen inaugurar els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast, ubicats al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona i que l’han convertit en la Trobada de la Química Aplicada del Mediterrani.

Els tres certàmens, que se celebren des de l’any 2005, concentren la totalitat de l’oferta comercial, tècnica i científica d’aquest sector i estaran oberts fins el proper dia 18 de novembre. L’edició d’enguany, que ocupa els pavellons 4, 5, 6 i 7, coincideix amb la celebració de l’Any Internacional de la Química per les Nacions Unides per tal de commemorar el centenari del Premi Nobel de Química, concedit l’any 1911 a Marie Curie.

A la visita inaugural també han acompanyat al president de la Generalitat, l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; el president d’Expoquimia, Rafael Foguet; el president d’Eurosurfas, José Luis Diloy, i el president d’Equiplast, Vicenç Mateu.

Data d'elaboració: 15/11/2011
Font i fotografia: notícia premsa Gencat, 14/11/2011

TAGS notícia, fira
Comparteix