Inici de sessió d'usuari

Inici de dos certificats de professionalitat de Soldadura. No et quedis sense plaça !
Edició/ 24 de Febrer de 2016

Estimats usuaris/es,

Des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica del Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, us fem arribar les properes accions formatives dins del programa FOAP 2015. S'iniciarà pròximament, dos certificats de professionalitat de Soldadura que a continuació detallem. Cerquem candidats per les últimes places!

Certificat de Professionalitat Soldadura amb elèctrodes i revestí i TIG (720h)(Horari de 8:30h a 13:30h, de dilluns a divendres)

Certificat de Professionalitat Soldadura oxigàs i Soldadura Mig/MAG (640h) (Horari de 13:30h a 18:00h, de dilluns a divendres)

Important! Tots els certificats de professionalitat inclouen pràctiques en empresa!

Per tal de poder participar en les accions, cal, el graduat en ESO i/o batxillerat (i/o equivalents), segons l’acció en la que s’opti a participar en el procés de selecció. Les persones joves, entre 16 i 29 anys, hauran d’estar inscrites en el Registre de Garantia Juvenil.

Totes les persones interessades podeu realitzar de forma presencial la preinscripció al curs, o per qualsevol dubte trucar al 93 594 70 50.

Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Masia Can Serraparera. Avda. Roma, s/n. 08210 Cerdanyola del Vallès

Comparteix