Inici de sessió d'usuari

Innovació en l’alimentació i l’envàs
Edició/ 7 de Juliol de 2011
La quarta jornada UAB30 sota el títol “Innovació en alimentació i packaging” es va celebrar a l’hotel Campus de la UAB, la qual va estar organitzada pel Parc de Recerca UAB en col·laboració amb el Parc Tecnològic del Vallès. En la trobada van participar representants d’empreses i investigadors del sector, que van parlar sobre l’evolució del sector i les demandes canviants dels consumidors, tant en l’alimentació com en el desenvolupament de nous materials i tecnologies d’envasament i processos dels aliments. La jornada va permetre la interacció entre els participants. Així, els professionals tenien habilitat un espai on trobar-se i poder establir contactes de cara a iniciar una possible relació de col·laboració en el futur. A més de les institucions universitàries i científiques, l’acte va acollir el partnering d’empreses de primer ordre, com Llet Ato, Gallina Blanca o Labiana. Font i fotografia: notícia Portal Excellence, 04/07/2011
Comparteix