Inici de sessió d'usuari

Jornada de portes obertes a Valldaura Labs
Edició/ 22 de Novembre de 2021

L'Institut for Advanced Arquitecture of Catalonia (IAAC) i l'Ajuntament de Cerdanyola treballen conjuntament en el desenvolupament d’un programa per la bioeconomia circular i ús de la fusta en l’arquitectura a Cerdanyola del Vallès

Entre les activitats programades en el marc del programa per la bioeconomia circular i ús de la fusta en l’arquitectura a Cerdanyola, el dissabte 27 de novembre s’organitza una jornada de portes obertes a Valldaura Labs, un centre d’innovació per l’hàbitat autosuficient on s’hi desenvolupa un projecte educatiu i de recerca connectat amb la història i la cultura.

Utilitzant tant l’artesania tradicional com la tecnologia d’avantguarda, Valldaura explora les moltes possibilitats per la producció autosuficient d’energia, aliments i les necessitats materials de la vida diària, utilitzant aquests coneixements tècnics per contribuir a millorar l’habitat humà del futur.

Un dels elements que millor representa aquest canvi d’era en l’arquitectura i la ciutat és l’emergent desenvolupament de la construcció amb fusta industrialitzada com a material principal per als nous edificis ecològics. En el cicle de visites es mostraran exemples d’arquitectura autosuficient construïda amb materials de kilòmetre 0.

A través de la jornada de portes obertes es donarà a conèixer a la ciutadania Cerdanyola el nou paradigma de l‘economia circular a través d’exemples de prototips construïts en fusta.

Inscripcions a les visites


Cartell Jornada Portes Obertes Valldaura Labs

Comparteix