'Joves, Ocupació i tecnologies 2.0' es presenta a una delegació de ciutats marroquines
Edició/ 22 de Maig de 2013
L'Ajuntament de Cerdanyola ha participat en un seminari de treball per a l’estudi de bones pràctiques i d’intercanvi d’experiències en el marc de l’ocupació i desenvolupament econòmic. La jornada, que es va fer a l’Ajuntament de La Llagosta, va comptar amb l’assistència d’una delegació d’alcaldes de la xarxa de ciutats estratègiques de la regió Tànger-Tetuan.

La trobada va tenir l’objectiu d’establir xarxes de cooperació i promoure un intercanvi d’informació entre ambdues comunitats en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació, especialment del col·lectiu dels joves. Es van presentar dos projectes per part dels ajuntaments de La Llagosta i de Cerdanyola.
 
Des de l’Ajuntament de Cerdanyola es va presentar l’actuació Joves, Ocupació i Tecnologies 2.0. A partir de la plataforma Cerdanyola Oberta es facilitarà als joves del nostre municipi l'accés a la formació i a l'ocupació de forma online des d'una òptica innovadora, digital i propera, que permet accedir a recursos formatius, ofertes de feina, eines col·laboratives i continguts relacionats amb la recerca de feina, així com potenciar aquells joves emprenedors, mitjançant el viver virtual jove d’emprenedors.

Per part de l’Ajuntament de La Llagosta es va presentar el projecte Suem la Samarreta, l’objectiu del qual és impulsar i consolidar projectes d’emprenedoria a l’àmbit professional de les activitats físiques-esportives.  

Des de les comunitats marroquines presents els projectes exposats van tenir molt bona rebuda i una valoració positiva i van mostrar molt d’interès en poder aplicar-los en les seves poblacions.

El seminari de treball per a l’estudi de bones pràctiques i d’intercanvi d’experiències en el marc de l’ocupació i desenvolupament econòmic ha estat organitzat per la plataforma Local Med–Marroc de la Diputació de Barcelona.

Font:

http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/05/21/joves_ocupacio_i_tecnologies.html

Comparteix