L’ Ajuntament posa en marxa nous serveis d’assessorament a Can Serraparera
Edició/ 23 de Març de 2020

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica ofereix els serveis d’assessorament a l’autònom i a les empreses que han de posar en marxa Expedients de Regulació Temporal de Llocs de Treball (ERTE)

Davant de la situació excepcional d’estat d’alarma pel COVID-19, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès vol donar suport a les persones treballadores autònomes a través del nou servei d’assessorament a l’autònom. Aquest nou servei ofereix informació, orientació i assessorament de totes les informacions i mesures que ha fet públiques la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya i que afecten a les persones treballadores autònomes. Entre d’altres: ajuts, línies de crèdit, mesures laborals i fiscals…

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica ofereix atenció directa del servei d’assessorament a l’autònom per mail consolidacioiempresa@cerdanyola.cat i per telèfon 935 80 8888 extensions 3601 i 3807.

D’altra banda, el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica també ha posat en marxa un servei d’assessorament d’ERTEs per a les empreses que s’han vist obligades a aplicar un Expedient de Regulació Temporal de Llocs de Treball davant les mesures adoptades a l’estat d’alarma. Aquest servei dona informació, orientació i assessorament a les empreses que han d’aplicar un ERTE i a les persones treballadores afectades per aquests.

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica ofereix atenció directa del servei d’assessorament d’ERTEs al correu electrònic empresa@cerdanyola.cat i  al telèfon 935 80 8888  extensions 3804 i 3805.

Comparteix