La Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 fixa el full de ruta per als propers mesos
Edició/ 26 de Juny de 2013
L’alcaldessa assisteix a la primera reunió de la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30, després que el passat 21 de maig es constituís formalment com a associació.

La trobada d’avui ha servit per fixar el Full de ruta per als propers mesos, que estableix els primers passos a seguir per desenvolupar els nou projectes que l’Associació ja va definir com a prioritaris a partir del treball i la diagnosi del territori. Pel que fa al calendari de reunions de la Comissió Executiva, s’ha establert mantenir la periodicitat de les reunions amb caràcter bimensual.

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, destaca que “sumar dóna oportunitats i això és precisament el que fa la B30; sumar l’àmbit públic i el privat per convertir el nostre territori en una zona amb moltes potencialitats per sortir de la crisi”.

Altres aspectes destacats de la reunió han estat les peticions d’adhesió a l’Associació Àmbit B30 de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, ACC1Ó, l’Ajuntament de Polinyà, la Unió de Polígons Industrials de Catalunya i el Parc del Sincrotró Alba, la incorporació de les quals passaran a l’aprovació definitiva del Consell General de l’Associació.

La reunió, que s’ha fet a l’Ajuntament de Mollet, ha estat presidida pel seu alcalde i president de l’Associació Àmbit B30, Josep Monràs, i ha comptat amb l’assistència dels integrants de la Comissió Executiva: les vicepresidentes del bloc d’Ajuntaments i Administracions Públiques, Carme Carmona i Isabel García (alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda) i el Tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Cugat, Carles Brugaroles, en representació de l’alcaldessa, Mercè Conesa.

També ha assistit el representant del bloc d’Universitats, Manel Sabés (vicerector de Relacions Institucionals i de Territori de la UAB); el representant del bloc de Centres de Recerca i Parcs Tecnològics, Xavier López (director general de la Fundació Ascamm); el vicepresident del bloc d’organitzacions sindicals, Enrique Rodríguez; el vicepresident del bloc d’Organitzacions Empresarials, Ramon Alberich; i el secretari de l’Associació Àmbit B30, Joan Carles Sánchez (alcalde de Sabadell).

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/06/25/ambit_b30.html

Comparteix