Inici de sessió d'usuari

La Fundació Ascamm acreditada per Xile
Edició/ 21 de Desembre de 2012

La Fundació ASCAMM, ubicada al Parc Tecnològic del Vallès, ha estat reconeguda per la Corporación de Fomento de la Producción (COR FO) del Govern de Xile com a entitat que realitza activitats de valorització de mercat i propietat intel·lectual, incloent-la en el seu registre oficial.

CORFO executa les polítiques del Govern de Xile al àmbit de la emprendedoria i la innovació a través de programes com 'Valorització i Protecció de Propietat Intel·lectual', que impulsa projectes d'investigació i desenvolupament (I+D) avançats dirigits a empreses, els seus resultats poden ser valoritzats i transferits al mercat.

Ara, la Fundació ASCAMM, en col·laboració amb la consultora xilena CIM Consulting, podrà intervenir directament davant el Govern de Xile per donar suport a les empreses en els seus projectes de I + D.

Antoni Peñarroya, president de la Fundació ASCAMM, indica que -es tracta d'un reconeixement oficial a la feina que s'ha vingut desenvolupant en els últims anys a Xile i avala el rigor professional i la trajectòria dels nostres tècnics i professionals.

La Fundació ASCAMM, creada fa un quart de segle, és membre de la xarxa TECNIO, creada per Acci1Ó, agència per a la competitivitat de la Generalitat, per promoure la tecnotogia diferencial, la innovació empresarial i l'excel·lència.

El Centre Tecnològic de la Fundació ASCAMM compta amb 180 investigadors de 10 nacionalitats diferents i perfils professionals molt diversos.

Font: notícia del Diari de Sebadell 20/12/2012

 

 

Comparteix