Inici de sessió d'usuari

La UAB ofereix dues beques a projectes emprenedors per participar al programa Richi Social Entrepreneurs
Edició/ 4 de Març de 2016

La UAB ofereix dues beques a projectes emprenedors per participar al programa Richi Social Entrepreneurs

Les dues beques van dirigides a investigadors de la UAB que vulguin participar al programa de formació i acceleració que la Fundació Richi Contra el Càncer Infantil organitza el mes de juliol a Boston. L'objectiu d'aquest programa és identificar, formar i acompanyar talent emprenedor per a projectes d'innovació social.

La UAB donarà suport a dos projectes emprenedors amb un alt impacte social perquè puguin participar al programa Richi Social Entrepreneurs, una iniciativa de la Fundació Richi que té l'objectiu d'identificar, formar i acompanyar talent emprenedor, contribuint a la generació de noves oportunitats de negoci i al desenvolupament de l'ecosistema d'innovació social a tot el món.

El Programa consisteix en un mes de formació a Boston de la mà d'experts en innovació social, en què es donaran les eines per contrastar la idea, el model de negoci i l'estratègia amb potencials clients, inversors d'impacte i altres emprenedors. El cost del Programa és de 8.000 euros i cobreix la participació de dues persones i la seva estància a una residència d'emprenedors de Boston.

La UAB ofereix dues beques de 6.000 euros a dos projectes d’investigadors de la Universitat. La resta de l'import del programa, l'haurà d'assumir el grup de recerca o l'emprenedor. Els requisits per obtenir aquestes beques són:

Per a cada projecte, com a mínim un dels dos assistents ha de ser personal PDI de la UAB.

L'empresa o futura empresa s'haurà de constituir preferentment com a EBT de la UAB.

La tecnologia transferida haurà de ser preferentment titularitat 100% de la UAB.

Les persones del campus de la UAB interessades en participar al programa Richi Social Entrepreneurs hauran d'omplir el formulari d'inscripció de la pàgina web de la Fundació Richi abans del 15 de març de 2016. Paral·lelament, per optar a la beca de la UAB s'haurà d'omplir un altre formulari a través d'aquesta pàgina web, també abans del 15 de març.

Font: web PRUAB

 

Comparteix