Inici de sessió d'usuari

La UAB participa en la celebració dels 10 anys de la Carta i el Codi Europeus per als Investigadors
Edició/ 3 de Març de 2015

La UAB, que va obtenir el reconeixement EURAXESS el desembre del 2014 amb el distintiu HR Excellence in Research (HRS4R), ha estat convidada a participar a la celebració del desè aniversari de l’adopció de la Carta Europea per als Investigadors i del Codi de Conducta per a la Contractació, avui a Brussel·les. La vicerectora d’investigació de la UAB, Pilar Dellunde, compartirà amb degans, rectors i gestors de recursos humans d’altres institucions de recerca que han rebut la distinció, els seus punts de vista i les seves experiències sobre l’impacte i els beneficis de portar a terme una estratègia de recursos humans de recerca. 

Els participants reflexionaran sobre com desenvolupar carreres més atractives per als investigadors europeus i com crear una base institucional forta per a l’ocupació i el creixement. Intercanvis amb assessors i responsables polítics d’alt nivell ajudaran a mantenir l’impuls per fer front als desafiaments actuals i futurs, i a concedir la importància que mereixen la qualitat i el progrés en la gestió de les carreres dels investigadors. 

El mes de gener de 2012, la UAB va donar suport a la “Carta Europea per als Investigadors i el Codi de Conducta per a la Contractació”. L’octubre del 2012, la universitat es va adherir a la quarta cohort de l’HRS4R, per aconseguir la distinció el desembre de 2014. El segell reflecteix el compromís de la universitat per millorar les polítiques de recursos humans en concordança amb la carta i el codi europeus, així com per assolir procediments de selecció i d’avaluació justos i transparents.

Font: web UAB

Comparteix