L'Ajuntament contractarà 10 persones en el marc dels Plans d'Ocupació de la Diputació de Barcelona
Edició/ 18 de Maig de 2022

Les persones contractades hauran d’estar en situació d’atur i complir amb les característiques de cada lloc de treball ofertat. Es contractaran dos oficials de construcció, un oficial de pintura, un de fusteria, un d’electricitat amb coneixements de lampisteria, un guixaire i quatre operaris polivalents de suport

L’Ajuntament de Cerdanyola posa en marxa un nou pla d’ocupació confinançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla d’Ocupació Local 2022. En aquesta ocasió s’oferten 10 llocs de treball amb els següents perfils professionals:

Les persones beneficiàries han de trobar-se en situació d'atur, estar inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat, com a demandants d'ocupació, i complir amb les característiques de cada una de les ofertes publicades.

Per apuntar-se, cal adreçar-se a l'Oficina de Treball de Cerdanyola o seguir l'enllaç de cadascuna de les ofertes publicades al web www.cerdanyolaoberta.cat a on també s’especifiquen les característiques i requisits de cada perfil.

El procés de selecció rebrà candidatures tant de l'Oficina de Treball de la Generalitat, ubicada a Cerdanyola del Vallès, com del web www.cerdanyolaoberta.cat.

 

Comparteix