Inici de sessió d'usuari

L’Àrea Metropolitana de Barcelona es considerarà una única regió sanitària per a la mobilitat
Edició/ 29 de Maig de 2020

A partir del dilluns 1 de juny estaran permesos els desplaçaments entre tots els municipis que conformen la regió sanitària de Barcelona

Els àmbits sanitaris de Barcelona Ciutat, metropolità nord i metropolità sud actuaran com una única regió sanitària a partir del dilluns 1 de juny. El Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta de la Generalitat d’unificar els tres àmbits pe permetrà la mobilitat entre tots els municipis que els conformen i que es mantenen a la fase 1 de la desescalada.

Cerdanyola del Vallès pertany a l’àmbit metropolità nord i per tant els seus habitants podran desplaçar-se, a partir del dilluns, a qualsevol altre municipi de la regió sanitària de Barcelona. Tot i així, es recomana evitar els desplaçaments llargs entre els municipis i que es prioritzi l’accés als serveis i espais naturals que es trobin en l’àmbit local.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Codón, ja va demanar aquesta mesura a la Generalitat el passat 23 de maig juntament amb una trentena d’alcaldes metropolitans. El dilluns,  la Generalitat la va fer arribar la proposta al Govern d’Espanya que va aprovar la mesura el dijous.

La regió sanitària de Barcelona la formen les comarques de l’Alt Penedès, Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental

Comparteix