Les Cooperatives Escolars venen els seus productes
Edició/ 23 de Maig de 2022

El passat divendres es va celebrar el Mercat de les Cooperatives Escolars del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola a la plaça de l’avinguda Sant Iscle i les en ell les set cooperatives creades aquest curs han pogut vendre els productes fabricats

Aquest any el mercat de les Cooperatives Escolars ha tornat al seu format tradicional a la plaça de l'avinguda de Sant Iscle. Durant el matí, les set cooperatives creades aquest curs en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola, han instal·lat les seves paredes i han venut els productes fabricats.

Aquest curs s’han creat set cooperatives i han estat sis les escoles que han participat:

  • Creat – Escola Carles Buïgas
  • Alohaha.Coop – Escola Collserola
  • Diamonds Kids – Escola Les Fontetes
  • L’art i els colors creatius – Escola Serraparera
  • 26 Artistes – Escola Municipal La Sínia
  • 26 Personalitats – Escola Municipal La Sínia
  • La terra dels invents – Escola Xarau

Part dels beneficis obtinguts de la venda dels objectes es destinaran a accions solidàries. Les entitats que rebran les donacions, que han estat triades per l'alumnat, també han disposat d'un espai al costat del mercat per divulgar les seves activitats. Han participat: Creu Roja, Aldees Infantils SOS, ADENC, Debra-Pell de papallona, El Safareig i Catalònia Fundació Creactiva.

La producció i la venda són dos passos més en un treball transversal, que té com a objectiu principal el treball dels valors cooperatius: democràcia, responsabilitat, equitat i reconeixement de l'altre.  Aquest curs, només resta l'acte de tancament que es farà el dimarts 14 de juny a l'amfiteatre de la Masia Serraparera. En ell l’alumnat de les diferents cooperatives valoraran l’experiència i també es farà el lliurament de part dels beneficis a les entitats solidàries escollides.

El projecte Cultura Emprenedora a l'Escola està promogut per la Diputació de Barcelona i impulsat pels serveis de Treball i Promoció Econòmica i Educació de l'Ajuntament.

 

Comparteix