Les empreses emergents Ubiqme i Planomi, vinculades a Yuzz Cerdanyola, participen al Mobile World Congress
Edició/ 7 de Març de 2017

Les empreses han exposat les seves propostes al nou espai 4YFN Four Years From Now), una trobada internacional creada per a emprenedors del sector mobile en el marc del Mobile World Congress 2017.

Les empreses emergents Ubiqme i Planomi, participants al programa Yuzz Cerdanyola, han participat aquest any al Mobile World Congress. Ambdues empreses emergents (startups) han tingut l'oportunitat d'exposar les seves propostes  internacionalment a un esdeveniment tecnològic de referència mundial, com és el Mobile World Congress, dins el cada vegada més important espai 4YFN

El 4YFN permet a les empreses emergents, inversionistes, corporacions i institucions públiques descobrir, crear i llençar nous negocis conjuntament. En l’edició d’enguany hi han passat 20.000 persones. 

Ubiqme

Ubiqme és una aplicació d'optimització de despeses corporatives per a empreses i autònoms. Permet recuperar el 100% de l'IVA, reduir un 80% les despeses administratives i estalviar un 30% en tarifes de viatge, mitjançant els acords aconseguits amb companyies capdavanteres com Booking o TripAdvisor. L'estalvi mitjà anual s'aproxima a 3.000€ en cas d'un treballador autònom, xifra que ascendeix als 3.700€ per treballador en la petita empresa i 4.500 en la mitja empresa. 

Per Ubiqme l'experiència de participar a l’espai 4YFN ha estat única i immillorable, doncs ha permès teixir una important i valuosa xarxa de contactes, despertant entre ells l'interès d'una cinquantena d'empreses per adoptar la seva solució tecnològica, tant a nivell nacional com a nivell internacional, destacant països com Brasil, Abu Dhabi o Rússia. Aquesta fita també ha aixecat l'interès de diversos mitjans de comunicació, així com de quatre fons d'inversió nacionals, els quals han iniciat el seguiment de la companyia per preparar la seva primera ronda d'inversió. 

Planomi

Planomi és una plataforma de venda d’oci que permet vendre les places que queden buides en l'últim moment (Last Minute) però amb antelació, de tal manera que permet un guany i /o un estalvi, tant per a les empreses que fan les ofertes com pels clients. 

Per Planomi l’experiència de participar al 4YFN  ha estat molt positiva. Va centrar la seva activitat en la difusió del model de negoci, amb la finalitat de contactar més possibles proveïdors i entrar en contacte amb els diferents inversors que es trobaven a l’esdeveniment, per una futura primera ronda d'inversió. 

Yuzz Cerdanyola

El Programa Yuzz Cerdanyola - Joves amb Idees està pensat per a romocionar el talent jove i l'esperit emprenedor entre els joves de 18 a 31 anys. Promogut i coordinat per CISE (Centro Internacional Santander de Emprendimiento) i el Banc Santader, compta amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Font: http://www.cerdanyola.cat/actualitat/les-empreses-emergents-ubiqme-i-planomi-vinculades-yuzz-cerdanyola-participen-al-mobile

Comparteix