Inici de sessió d'usuari

Les impressores 3D del Casal de Joves fabricaran mascaretes de protecció per als hospitals
Edició/ 31 de Març de 2020

L’Ajuntament ha cedit a l’Associació Esplai Tech i a l’Institut Forat del Vent 3 màquines impressores 3D i els materials plàstics necessaris per a fer el material de protecció per al personal sanitari que lluita contra la Covid-19.

Les impressores 3D del Casal de Joves Altimira van deixar ahir l’equipament del Passeig del Pont per sumar-se a la iniciativa de l'Associació EsplaiTech amb la col·laboració de l’Institut Forat del Vent per a fabricar material de protecció amb destinació als hospitals i els centres d’atenció que atenen la crisi de la Covid-19. La cessió de les màquines va anar acompanyada dels materials plàstics que les màquines empren per a fabricar les proteccions.

Les primeres mascaretes fabricades a Cerdanyola del Vallès amb impressores 3D de l’Institut Forat del Vent i la col·laboració de veïnat de Barberà del Vallès i de l’establiment Abacus de Sabadell ja han arribat a l’Hospital Parc Taulí. El personal de la 9ª planta de l’hospital, agraïa amb una foto col·lectiva el suport i les proteccions cerdanyolenques.

La integració de les impressores 3D del Casal de Joves incrementarà la capacitat del centre per a fabricar mascaretes de protecció, tan necessàries i escasses aquests dies.

 

Comparteix