Les perspectives professionals en el sector biomèdic
Edició/ 20 de Maig de 2013

El proper 23 de maig la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona i Biocat organitzen la jornada "Un món més enllà de l'acadèmia: perspectives professionals en el sector biomèdic", adreçada a estudiants universitaris de les ciències de la vida i la salut.


En la jornada s'aprofundirà en les opcions laborals que ofereix el sector biomèdic i es tractaran els perfils i les aptituds que es requereixen per avançar en aquest entorn laboral innovador i internacional. A més, es podrà conèixer l'experiència de joves talents que estan desenvolupant amb èxit la seva carrera en el sector biotecnològic i biomèdic, liderant equips i projectes altament innovadors i amb un gran impacte en la societat.

Hi intervindran Àlex Casta, responsable de Transferència de Tecnologia i Innovació de Biocat; Núria Capdevila, fundadora i assessora genètica d'InfoGenia; Marta Cortijo, Technology Transfer Manager al Parc de Recerca UAB, i Georgina Sorrosal, Project Manager a Advancell.


Més informació
Programa

Font: http://www.uab.es/servlet/Satellite/noticies/detall-de-noticia/les-perspectives-professionals-en-el-sector-biomedic-1243578619954.html?noticiaid=1345656025333

Comparteix