L'Eurecat Mobile Forum presentarà les darreres innovacions en mobilitat i aplicacions mòbils
Edició/ 23 de Novembre de 2015

L'Eurecat Mobile Fórum pren el relleu  del BDigital Apps en la seva sisena edició amb l'objectiu de donar resposta a les noves experiències, tendències i oportunitats que ofereix el món de la mobilitat des del punt de vista corporatiu i de negoci.

Organitzat pel centre tecnològic Eurecat, amb el suport de CaixaBank, Tecnocom i la Generalitat de Catalunya a través del pla digital, el congrés tindrà lloc al CosmoCaixa de Barcelona durant els dies 24 i 25 de novembre de 2015 i comptarà amb experts a nivell nacional i internacional que explicaran les tendències i novetats del sector per als propers anys.

En aquesta edició, l'esdeveniment analitzarà la denominada computació ubiqua, que presta atenció als usuaris en diversos contextos i ambients en comptes de centrar-se en els dispositius, i debatrà també sobre el fenòmen dels millennials com a generació permanentment connectada.

L'Eurecat Mobile Forum està dirigit a desenvolupadors, emprenedors, empreses TIC i companyies que treballen o volen treballar en solucions mòbils, així com a representants de grans empreses de diferents sectors.

Per continuar llegint sobre la notícia, premeu l'enllaç.

FONT: PRUAB

Comparteix