Inici de sessió d'usuari

L'Hospital Temporal Vallès Salut fa una crida per la incorporació de professionals i l'aportació de material
Edició/ 30 de Març de 2020

L'Hospital, creat a les pistes d'Atletisme de Sabadell per rebaixar la pressió assistencial al Parc Taulí, ha fet una crida a les consultes mèdiques privades per a l'aportació de mascaretes i guants i també ha demanat a la incorporació de personal sanitari jubilat o estudiants dels darrers cursos de medicina i infermeria per col·laborar en l'assistència.

La Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya, ubicada a Sabadell, acollirà els propers dies l’Hospital Temporal Vallès Salut per donar suport a la Corporació Sanitària Parc Taulí en aquesta situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19. Amb el nou hospital temporal es contribuirà a rebaixar la pressió assistencial al Taulí, que és el principal centre hospitalari de la comarca i dona servei a una població superior a les 400.000 persones. El nou hospital temporal acollirà entre 250 i 300 llits.

Aquest nou centre demana als municipis de l’àrea d’influència del Taulí que facin una doble crida a la ciutadania

  1. Que les consultes mèdiques privades (odontològiques o d’altre tipus) que puguin tenir mascaretes i guants els donin a Policia Municipal de cada municipi per fer-ne la distribució entre el personal que està treballant a la Pista Coberta. Des de cada municipi es coordinarà el lliurament a la Policia Municipal de Sabadell.
  2. Que personal sanitari jubilat o alumnat de darrers cursos de medicina, infermeria o altres especialitats de la salut que vulgui col·laborar es posi en contacte amb Filial Vallès Occidental de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears per poder contribuir a fer front a l’actual emergència sanitària.

Enviar un correu a: vallesocci@academia.cat

Comparteix