Llibre: Odio el Networking! (però el necessito)
Coopera/ 24 de Octubre de 2011

Títol complet: ¨ Odio el Networking! (però el necessito) una guia pràctica per aclaparats, introvertits i desconnectats ¨
Autor: DEVORA ZACK.
EMPRESA ACTIVA, 2011
ISBN: 9788492452750  

Cliqueu aquí per veure el llibre. 

Sinopsi
L'autora que és tant una introvertida confessa com una reeixida conferenciant que parla davant de milers de persones cada any ha vist que la majoria dels llibres sobre networking assumeixen que per tenir èxit has de convertir en un extravertit o almenys semblar-ho. Però no, hi ha altres formes de relacionar-sense deixar de ser qui és un.

Aquest llibre sacseja els estereotips sobre la gent que odia el networking. No són tímids o misantrops, sinó que són reflexius i prefereixen pensar abans de parlar. Com que els han dit que el networking és sobre xerrar i realitzar contactes constantment, dedueixen que no és per a ells. Però sí que ho és.

En aquest llibre l'autora destrossa els tradicionals conills sobre networking que pretenen ser universals. Cadascú segons les seves pròpies qualitats pot realitzar el networking com més li plagui. La vida no és altra cosa que una gran oportunitat de fer networking.

Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió per a enviar comentaris