Inici de sessió d'usuari

Maculart inverteix 1,8 milions d'euros en renovar la maquinària offset de la seva planta a Cerdanyola
Edició/ 27 de Juliol de 2016

Grup Maculart, empresa especialitzada en serveis per al sector farmacèutic, ha adquirit una nova òfset 105 Pro de KBA. Aquesta compra, se suma als 1,2 milions d'euros invertits en un nou equip de tintes a l'aigua, instal·lat al maig d'aquest any. En el que va d'any, la inversió en la millora dels seus processos productius ascendeix a 3 milions d'euros.

Aquesta nova línia permetrà incloure una guia de plecs entre els cossos d'impressió i el canvi automàtic de les planxes, optimitzant així el seu rendiment al màxim. A més, la nova òfset és capaç d'imprimir materials de fins a 1,2 mm i estarà funcionant a ple rendiment a partir de setembre d'aquest any.

La KBA Rapida 105 incorpora un espectròmetre en línia que permet el control de cada plec. També compta amb un lector de PDF que assegura la qualitat de cada prospecte i estoig, en línia. Així com amb una eina pionera que permet la numeració de cada full per a la seva rigorós seguiment i control durant tot el procés.

La inversió escomesa a la planta de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) ha permès millorar la seva capacitat de producció en més del 40%, tal com estava previst.

"Ens trobem en plena fase de creixement i estem encantats de poder seguir endavant gràcies a adquisicions de gran valor tècnic com el de KBA. Renovar-se contínuament és clau per ser més competitius en el nostre sector per les fortes exigències, tecnològicament parlant ", explica Albert Majós, administrador de Grup Maculart. Majós afirma que gràcies a aquesta nova línia d'impressió accelerarà considerablement la producció, estalviant temps fins a un 50%. A més, el control de la Rapida 105 per part dels operaris és més intuïtiu i senzill que en les òfset tradicionals. "El nostre objectiu és fabricar productes amb la més alta qualitat en línia amb les solucions més pràctiques i adequades a les necessitats de les empreses a la recerca de la satisfacció dels nostres clients".

La companyia prepara la signatura d'una nova engomadora amb braile per a setembre i que arribarà a la planta de Cerdanyola del Vallès al febrer de 2017.

Font: web Interempresas

Comparteix