Inici de sessió d'usuari

Natura Bissé augmentarà la facturació un 7% enguany
Edició/ 10 de Juliol de 2013
La firma de tractaments i bellesa Natura Bissé, ubicada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), que va registrar una xifra de negocis de 37,7 milions d'euros l'any passat, preveu augmentar la seva facturació un 7% aquest 2013, fins als 40,3 milions, gràcies a l'expansió internacional.

L'aposta de Natura Bissé per la internacionalització és, segons afirma en un comunicat, "ferma" i vol consolidar-se amb noves obertures a "Àsia, Orient Mitjà, Estats Units i Europa, arribant a acords de col·laboració amb hotels i 'spas'".

Des de març, la companyia està present en la venda 'on line' amb la comercialització de 15 productes a través de la nova secció de bellesa de Net-A-Porter, un portal d'Internet d'articles de luxe, i a través d'aquest projecte la signatura arribarà a més de 75 països.

Natura Bissé té com a objectiu reforçar la seva xarxa directiva i comercial, potenciar la innovació, la investigació i el desenvolupament en producte i impartir cursos de formació.

La companyia compta amb quatre filials a Estats Units, Mèxic, Emirats Àrabs i Gran Bretanya, està present en 25 països i a la fi de 2012 va desembarcar a Xina amb la seva primera 'flagship store', situada en el centre comercial Pacific Plau d'Hong Kong.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/07/09/natura_bisse.html

 

Comparteix