Natura Bissé amplia les instal·lacions de Cerdanyola per consolidar l’expansió mundial
Edició/ 21 de Desembre de 2016

L'empresa cosmètica Natura Bissé ha posat la primera pedra de la seva ampliació al Parc de l'Alba de Cerdanyola. La firma hi instal·larà la seu corporativa de Barcelona i comptarà amb el centre d’investigació, comercialització i logística, la fàbrica i una zona dedicada a la formació i a la innovació.

L’Incasòl va vendre a Natura Bissé tot just fa un any una parcel·la al Parc de l’Alba de Cerdanyola amb una superfície total de 5.747 metres quadrats de sòl i un sostre de 9.195 metres quadrats. Aquest projecte, amb una inversió de 15 milions d'euros, comportarà la creació de 25 nous llocs de treball. Natura Bissé té previst inaugurar el nou edifici a finals de 2018.

Present a 35 països

La construcció de la nova seu, es produeix en el marc del pla de creixement mundial de l'empresa, especialitzada en cosmètica d'alta gamma. Natura Bissé ha informat que aquest pla de creixement mundial està enfocat molt especialment en el mercat asiàtic, que representa ja el 14% de la seva facturació. Natura Bissé és una empresa familiar fundada el 1979 que està present en 35 països, que compta amb 300 treballadors i que va tancar 2015 amb una facturació de 49,7 milions d'euros, una quantitat que preveu duplicar el 2020.

La consellera delegada i directora general de Natura Bissé, Verónica Fisas, destaca que la nova seu és "una de les estratègies més importants de la companyia de cara als propers anys", bàsica per afrontar reptes de futur com "la internacionalització de nous mercats i la consolidació dels existents a través de les nostres filials a EUA, Regne Unit, Emirats Àrabs i Mèxic ".

L'acte de col·locació de la primera pedra va comptar amb la presència, entre d'altres, del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, de la tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola, Helena Solà, i del director de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Damià Calvet.

Font: web Cerdanyola.info

Comparteix