Inici de sessió d'usuari

Neix la fundació Stanpa
Edició/ 10 de Maig de 2012

Tretze companyies i STANPA es van unir  per formalitzar la constitució de la Fundació STANPA, plataforma per a les activitats de responsabilitat social del sector cosmètic.


El 26 d'abril de 2012 es va signar davant notari la constitució formal de la Fundació STANPA. Les companyies Colomer, Conforkits, Dermofarm, Estee Lauder, Germaine de Capuccini, Idesa, IFC, L’Oreal, LVMH, Maymo, Natura Bisse amb seu a Cerdanyola del Vallès, Puig i Skeyndor, es van unir en un projecte conjunt afavorit per STANPA, sumant així el potencial de totes elles entorn d'un gran objectiu, la implantació al nostre país del programa internacional “look good, feel better”, de suport a les dones amb càncer.

El programa es desenvoluparà a Espanya sota el nom “posa't maca, et sentiràs millor”.

A més de les 13 entitats esmentades, altres 9 companyies BPI, Beiersdorf, Briseis, Chanel, Cotyastor, Firmenich, Mary Kay, Pierre Fabre amb seu a Cerdanyola del Vallès i Unilever, han manifestat ja el seu compromís d'adherir-se al projecte com a entitats col·laboradores.

La implicació de 22 empreses suposa el major respatller obtingut en el naixement del projecte lgfb que s'ha produït a nivell internacional. 

Font i fotografia: notícia de www.stanpa.es 3/05/2012

Comparteix