Inici de sessió d'usuari

Nou canal empresa: El portal de tràmits i serveis per a empreses, professionals i intermediaris
Edició/ 18 de Juny de 2013

A partir d'avui ja pots utilitzar el Canal Empresa, una eina àgil de gestió que aglutina en un únic espai tots els tràmits i serveis que les administracions públiques ofereixen a empresaris, professionals i intermediaris.

Si ets empresari o professional, podràs accedir a tota la informació que et cal per a la gestió de la teva empresa: tramitació electrònica, cita prèvia, consultes, queixes i suggeriments, seguiment de l'estat de les gestions realitzades, subscripcions a notícies o avisos per temàtiques, etc. Si ets intermediari, el nou portal et permetrà la gestió dels teus clients.

Al mateix temps aquesta eina ajudarà l'administració a conèixer les necessitats reals de l'empresari i a mantenir-hi una comunicació proactiva, com l'enviament d'avisos individualitzats sobre noves convocatòries o finalització de terminis i caducitats de llicències.

El Canal Empresa, és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i s'emmarca en el Pla d'Implementació de la Finestreta Única Empresarial, que permetrà eliminar el 20% dels tràmits que afecten l'activitat empresarial i simplificar-ne el 68% dels restants, abans de 2014. El Govern, a través del Departament d'Empresa i Ocupació impulsa aquest portal amb la voluntat d'ajudar a empreses i emprenedors i amb l'objectiu de reduir les seves càrregues administratives i facilitar-ne l'activitat econòmica.

Entra ara i descobreix el Canal Empresa!
 http://www20.gencat.cat/portal/site/canalempresa

Comparteix