Nou espai de coworking a l'edifici Eureka
Edició/ 5 de Juliol de 2013

El Parc de Recerca UAB ofereix un nou espai de coworking per a emprenedors que vulguin compartir espai i sinergies i gaudir de tots els beneficis i serveis que comporta ubicar-se al Parc sense haver d'afrontar les despeses pròpies d'una oficina tradicional.

El nou espai de 150m2 es posarà en marxa el proper dimecres 10 de juliol i oferirà a persones emprenedores la possibilitat de compartir un espai mitjançant el lloguer d'un despatx compartit i equipat, pagant tan sols una part del cost de l'oficina tradicional. L'espai, que té capacitat per a 16 emprenedors, està pensat per a conviure professionalment amb altres empreendors i entrar en contacte i col·laboradors i altres professionals amb els quals establir aliances.

Aquest despatx compartit ofereix tots els serveis bàsics per tal d'iniciar una activitat econòmica, ja que està equipat amb el mobiliari bàsic (taula, cadira i armari) com dels serveis de comunicació essencials (telèfon i internet). Els residents també tindran a la seva disposició la resta d'espais que inclou l'edifici, com ara sales de reunions i els espais comuns, com el menjador o la terrassa.

Si voleu conèixer les condicions així com rebre més informació sobre aquest espai, podeu contactar amb parc.recerca@uab.cat

Font: http://www.uab.es/servlet/Satellite?cid=1243578619954&pagename=i-PR%2FPage%2FTemplatePageInteriorPR&noticiaid=1345657973432

TAGS Coworking
Comparteix