Inici de sessió d'usuari

Nous cursos de formació ocupacional FOAP 2016
Edició/ 20 de Febrer de 2017

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del seu Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, publica la nova oferta de formació ocupacional en àrees prioritàries FOAP 2016.

Les accions que s'ofereixen dins la Formació d'Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) són de Soldadura amb elèctrodes i revestiment i TIG (720 hores) i de Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques (590 hores). Aquests cursos tenen una part teòrica i una de pràctica que correspon a la realització de pràctiques en una empresa. Les persones que superin el curs obtindran un Certificat de Professionalitat i a més, per aconseguir la seva inserció laboral, rebran ajuda a través d'un procés d'inserció tutoritzat.

Tots els cursos estan adreçats a persones preferentment desocupades i que tinguin el graduat en ESO i/o equivalents. Les formacions són gratuïtes per a les persones assistents i estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Les persones interessades poden realitzar de forma presencial la preinscripció al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n) de dilluns a dijous de 8h a 18h i divendres de 8h a 15h. Per a qualsevol dubte es pot trucar al 935 947 050 i preguntar per l'Àrea de Formació.

Font: http://www.cerdanyola.cat/actualitat/nous-cursos-de-formacio-ocupacional-foap-2016

Comparteix