Nova convocatòria de Projectes Singulars amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de joves d’entre 16 i 29 anys
Edició/ 14 de Novembre de 2022

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) obre una nova convocatòria de Projectes Singulars (Línia 1) amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de joves d’entre 16 i 29 anys.

Així, es subvencionaran actuacions encaminades a proporcionar-los les competències bàsiques necessàries per incorporar-se al món laboral o bé per reprendre la seva formació, retornant al sistema educatiu.

En el desenvolupament del programa, es realitzen accions d'orientació, formació i prospecció. De manera complementària, mitjançant les actuacions de mobilitat internacional i contractació laboral, es permet desenvolupar experiències laborals per enriquir el seu bagatge professional.

Termini de sol·licituds obert

Els ajuts els poden demanar les entitats locals, organitzacions sindicals i patronals, entitats de titularitat pública o privada i persones empresàries, amb centre de treball o establiment operatiu a Catalunya.

El termini de presentació de les sol·licituds està obert entre l’11 i el 21 de novembre de 2022, ambdós inclosos.

Promoure la contractació de joves

Els Projectes Singulars beneficiaran a joves d’entre 16 i 29 anys, que estiguin inscrites al SOC com a demandats d’ocupació no ocupats.

També podran ser beneficiàries les persones inscrites al SOC amb l’objectiu de millorar l’ocupació. En aquest cas, hi haurà una limitació del 20% de la totalitat dels participants per projecte.

Data límit: 21/11/22

Més informació:

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/entitats/subvencions-foment-ocupacio/projectes-singulars-linia-1/

 

Comparteix