Inici de sessió d'usuari

Nova edició del programa Accelera el Creixement per a PIMES
Edició/ 21 de Abril de 2021

El programa té com a finalitat donar suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació

L’Àrea d’empresa del Servei Municipal de Treball de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès participa un any més com a agent referent i de suport del teixit empresarial del territori. 

Accelera el Creixement té per objectiu ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis, a través d’un programa intensiu promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC. Es tracta de revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques clau per afrontar la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera.

El programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona. D'entre totes les presentades, es farà una selecció de 50 empreses que rebran més de 75 hores de formació i d’assessorament 'in company' amb experts consultors. El cost per l’empresa és de 500 euros + IVA (el cost real sense subvenció és de 5.500 euros)

Es duran a terme dues sessions informatives per a les empreses intereades en obtenir més informació. Seran: 

  • 11 de maig de 10-11h
  • 19 de maig  de 16-17h

Per participar a les sessions cal fer la inscripció prèvia 

Per a més informació es pot consultar el web del programa Accelera el Creixement o contactar amb l’Àrea d’Empresa de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a empresa@cerdanyola.cat o al 93 594 70 50 (ref. Accelera el creixement )

Les candidatures es podran presentar fins el 7 de juny de 2021, enviant el Formulari d’inscripció  per correu electrònic acuatrecases@pimec.org.  

Comparteix