Inici de sessió d'usuari

Nova senyalització del CIT
Edició/ 19 de Setembre de 2012

El consorci Catalonia Innovation Triangle (CiT) ha presentat la implantació de la nova senyalització unificada de tots els parcs empresarials de la B-30 al seu pas per Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí. L’acte, presidit per les alcaldesses dels tres municipis esmentats, ha reunit a una nombrosa representació del teixit econòmic i empresarial del Vallès.

L’objectiu de la nova senyalització és facilitar l’accessibilitat i la mobilitat de les empreses, universitats i centres de coneixement instal·lades a l’eix de la B-30 i vincular-les amb la marca de referència CiT. En total està previst col·locar a la via pública 170 cartells, dels quals ja n’hi ha instal·lats uns 120. La nova senyalització ordena tots els parcs empresarials del CiT en 11 grans zones, delimitades a partir de les 11 sortides viàries que té la B-30 al seu pas pels tres municipis. El projecte es finança amb fons europeus Feder, de la Diputació i dels tres ajuntaments implicats.

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, va destacar que els ajuts europeus, que suposen el 50% del total, han estat possibles gràcies a les excel·lències del territori, on es produeix el 3% de l’activitat econòmica de Catalunya, i on es troben la millor universitat de l’Estat, la UAB, i l’equipament científic més important del Sud d’Europa, el sincrotró Alba. Carmona va destacar que la conjunció d’empresa, coneixement i recerca, en una zona immillorablement comunicada al costat de la B-30 i l’AP-7, suposa "una gran oportunitat per posar en valor el futur del territori i millora la qualitat de vida de les tres ciutats". L'alcaldessa va voler remarcar que el projecte del CiT és un clar exemple de treball conjunt entre municipis que "no suposa cap estructura afegida ni genera cap despesa per a la ciutadania, i contribueix al desenvolupament i creixement del país".

Les alcaldesses de Sant Cugat i Rubí, Mercè Conesa i Carme García, i els representants del món empresarial també van coincidir a destacar la importància del treball conjunt entre municipis i entre administració pública i sector privat. El secretari general d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Enric Colet, va animar als representants polítics i empresarial presents a l’acte, a buscar l’equilibri entre competició i cooperació, i va definir el territori que ocupa el CiT com una de les joies de la corona de Catalunya, capaç d’atraure inversions d’alt valor afegit.

El consorci del CiT també va presentar la nova plataforma web (www.cit.cat) posada en marxa per promocionar i dinamitzar l’eix de la B-30. En aquest portal es pot trobar informació relacionada amb els parcs empresarials, els polígons d’activitat econòmica i els centres universitaris i d’innovació que conformen la zona CiT. Igualment es podran localitzar les empreses de la zona. Així com les ofertes de disponibilitat de naus i solars.

 

TAGS CIT
Comparteix