Esteu aquí

Obert el període per a inscriure's com a participant a la Fira de Nadal

5/11/14 a 17/11/14

Qui estigui interessat en participar-hi, pot sol·licitar-ho a l’OAC abans del dia 17 de novembre.

 

Enguany la tradicional Fira de Santa Llúcia canvia d’ubicació. Aprofitant la nova implantació del Parc de can Xarau i la instal·lació d’una pista de gel gestionada per l’associació de comerciants Cerdanyola, Comerç i Serveis, la fira es trasllada a aquest espai de nova centralitat.

És previst que compti amb una oferta equilibrada de figures de pessebre, ornamentació nadalenca, plantes pròpies de la temporada, gastronomia i petit regal artesà. S’inaugurarà el dia 5 de desembre i estarà oberta d’11.00 a 14.00h i de 16.00 a 21.00h fins al dia 21 de desembre.

Posteriorment, i en el mateix recinte, es farà la fira del regal, entre els dies 23 de desembre i 6 de gener. En aquest cas, l’oferta estarà basada en petit regal artesà i gastronomia.

Al parc de can Xarau, a més de realitzar-s’hi les dues fires i la pista de gel, s’hi programaran altres actuacions, tant per part de diferents serveis municipals com de l’associació de comerciants Cerdanyola, Comerç i Serveis.

 

Inscripció telemàtica 
L’Ajuntament ha habilitat la possibilitat d'accedir a la informació i formalitzar les inscripcions a través de la seu electrònica municipal. 
L’adreça per accedir-hi al tràmit és 
https://seuelectronica.cerdanyola.cat/webapps/web/continguts_portal/menu_principal/tramits_i_gestions/tramits/Comerc_i_Consum/tramits/Fira_de_Santa_Llucia/tramit.html
Des d’aquesta adreça es pot descarregar el model de sol·licitud per participar-hi. Un cop omplert, s'ha de presentar a l'OAC. 
Qui disposi de signatura electrònica reconeguda podrà fer el tràmit “on line”. 
Si aquest tràmit és el primer que es fa a la seu electrònica municipal, caldrà registrar-se per fer-lo.

Font: Cerdanyola.cat