Inici de sessió d'usuari

Oberta la convocatòria de la 6a Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria 2017
Edició/ 29 de Setembre de 2017

La beca va dirigida a persones majors d'edat fins a 40 anys, amb un projecte empresarial que hagi iniciat l’activitat durant el 2017 o amb la intenció de portar-lo a terme com a màxim abans de l'1 d'abril 2018. Preferentment ha d'estar empadronat/da a Cerdanyola.

El Club Rotary de Cerdanyola del Vallès i l'Ajuntament han convocat la 6a edició de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria 2017 per tal de fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora del nostre municipi. Aquesta beca té l'objectiu de distingir la millor Iniciativa local emprenedora dels joves emprenedors i les joves emprenedores de Cerdanyola del Vallès.

El premi a la millor iniciativa empresarial de les persones joves de la ciutat està becat amb:

  • 2.000 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola.
  • Assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions :
    • Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió del serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posta en marxa del projecte Becat. Patrocina Grup Sisquella.
    • Disseny del local, aportació de la documentació gràfica per a la sol·licitud del permís d’obres i seguiment d’execució de les obres. Patrocina Factoria d’Arquitectura,SLP
    • Assessorament a la creació i disseny del web corporatiu. Patrocina REMARCA’T
  • Diploma acreditatiu de millor projecte guanyador.

El període de presentació de projectes finalitzarà el 27 d'octubre. El nom del projecte guanyador es donarà a conèixer durant La Nit Empresarial, la data de la qual encara està per confirmar.

Aquelles persones interessades en participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació a les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable en els enllaços adjunts. També poden trucar al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica al telèfon 935 947 050 i demanar per l’àrea de creació i consolidació d’empreses.


Bases Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria 2017

Sol·licitud concurs Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria 2017

Declaració responsable Beca Rotary Impuls a l'Emprenedoria 2017

Comparteix