Inici de sessió d'usuari

Oberta la convocatòria de la 8a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria
Edició/ 11 de Octubre de 2019

S’obre la vuitena Beca Rotary Impuls a l’emprenedoria organitzada pel Club Rotary de Cerdanyola i l’Ajuntament, adreçada a distingir la millor iniciativa local emprenedora de persones joves, preferentment de Cerdanyola.

El Club Rotary de Cerdanyola i l'Ajuntament han convocat la 8a edició de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria 2019 per tal de fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora del nostre municipi. Aquesta beca té l'objectiu de distingir la millor Iniciativa local emprenedora dels joves emprenedors i les joves emprenedores de Cerdanyola del Vallès.

El premi a la millor iniciativa empresarial de les persones joves de la ciutat està becat amb:

  • 2.000 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola.
  • Assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions:
    • Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat. Patrocina Grup Sisquella.
    • Disseny del local, aportació de la documentació gràfica per a la sol·licitud del permís d’obres i seguiment d’execució de les obres. Patrocina Factoria d’Arquitectura,SLP
    • Assessorament a la creació i disseny del web corporatiu. Patrocina REMARCA’T
  • Diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes.

Els projectes es poden presentar en el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica fins al 4 de novembre. El nom del projecte guanyador es donarà a conèixer el dia 21 de novembre a La Nit Empresarial, organitzat per Cerdanyola Empresarial.

Aquelles persones interessades a participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació en les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable en els enllaços adjunts.

 

Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica
Àrea de creació i consolidació d’empreses
935 947 050 
consolidacioiempresa@cerdanyola.cat

Comparteix