Oferta de formació ocupacional FOAP per al 2021
Edició/ 12 de Febrer de 2021

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ha fet publica l’oferta d’un curs de formació per a persones, preferentment en situació d’atur (FOAP 2020)

Els cursos de formació ocupacional FOAP estan adreçats a persones preferentment en situació d’atur. Les formacions són gratuïtes per a les persones assistents i estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Tots els cursos CP són títols oficials que atorguen certificat de professionalitat. 

Durant l’any 2021 s’impartirà en modalitat principalment telemàtica, combinat de forma puntual amb sessions presencials i semipresencials, l'acció formativa següent:

Anglès financer (190 hores)

Els requisits per poder accedir-hi són :

  • Títol del Batxillerat o FPI (o estudis declarats equivalents a efectes acadèmics)
  • Interessats/des en l'anglès orientat al sector administratiu i financer.
  • Edat entre 16 i 65 anys
  • Estar inscrit a l'Oficina de Treball (com a demandant d'ocupació o millora laboral/formativa o estar en situació d'ERTO)

Els horaris previstos per aquesta formació es planificaran principalment de dilluns a divendres en horari de matins, aproximadament unes 3 hores diàries.

Les diferents edicions d'aquesta acció formativa són gratuïtes, ja que estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i estan adreçades prioritàriament al col·lectiu de persones desocupades.

Les persones interessades en aquesta formació i així participar en el procés de selecció, poden adreçar-se a través del correu electrònic formacio@cerdanyola.cat, a través del telèfon 93 594 70 50 o de forma presencial sempre amb cita prèvia al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Masia de Can Serraperera (Avinguda Roma s/n)

 

Comparteix