Inici de sessió d'usuari

OyonateGonzalez: Dedicació i atenció al client
Edició/ 24 de Novembre de 2011

La firma OyonateGonzález advocats és el resultat de l’esforç en el treball i l’excel·lència professional dels seus membres, vertadera força del bufet d'advocats creat el 1995 i establert a Cerdanyola del Vallès. No obstant la joventut de la firma, els 25 anys d’experiència acumulada permeten oferir els més alts estàndards d’eficiència i eficàcia en les seves actuacions professionals. Amb uns orígens generalistes, el despatx ha pres posicionament en la dimensió pròpia d’una ‘boutique legal’ en Propietat Intel·lectual i Industrial i en Dret Urbanístic i Immobiliari.

En aquesta entrevista, Josep Mª Oyonate, explica l'evolució i el procés que ha seguit la seva firma i com ha anat orientat el seus serveis en aquest procés. Unes explicacions, recolzades per l'experiència, i que són de gran interès per qualsevol pime que vulgui iniciar procesos de creixement i internacionalització.

 

Els seus serveis s'adrecen tant a clients corporatius com persones físiques, tenint capacitat de resposta i de adaptació del seu capital humà, als diferents requeriments. En el seu procés d'especialització destaca l'atenció del seu treball orientat a les pimes. 

 

TAGS
Comparteix