Inici de sessió d'usuari

PERFIL Empreses

Nom

Parc Tecnològic del Vallès

Perfil

Perfil: 
de 10 a 29
Àrea d'empreses de noves tecnologies
Cerdanyola del Vallès - 08290

El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) és una àrea d' empreses i organismes que desenvolupen la seva activitat en el camp de les indústries basades en el coneixement amb una clara voluntat innovadora.

Els objectius són: Generar sinergies entre empreses i institucions gràcies a la complementarietat de les seves activitats, la proximitat física i el coneixement personal. Proporcionar a les empreses que s'instal·len al Parc un conjunt de serveis de qualitat que els permetin competir en igualtat de condicions independentment de la seva grandària.Fomentar l'acostament de les empreses a les fonts de coneixement del nostre país. Convertir-se en una plataforma de llançament per a nous projectes empresarials amb contingut tecnològic.

El Parc Tecnològic del Vallès està orientat a:

    * Empreses que desenvolupen la seva activitat en el camp de les indústries basades en el coneixement.
    * Emprenedors que vulguin encetar una nova activitat empresarial en aquest àmbit.
    * Qualsevol altre tipus d'iniciativa pública o privada com centres tècnics d'associacions empresarials, instituts tecnològics, centres de formació en el camp de la tècnica, etc.

Les primeres empreses van instal·lar se al Parc l'abril de l'any 1989, el nombre d'empreses instal·lades al PTV ha  anat creixent  dia rere dia, fins arribar a les 150 entitats al final del 2009.