Inici de sessió d'usuari

Participa en l'estudi dels PAEs de Cerdanyola. 20 d'octubre. T'hi esperem !
Edició/ 17 de Octubre de 2016

Des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, s'està portant a terme una avaluació de l'estat actual dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAEs) de la ciutat per identificar-ne les àrees de millora i així enfortir i millorar la competitivitat del nostre teixit empresarial.

Volem posar la regidoria al servei de les empreses i per això estem realitzant un estudi que doni com a resultat un anàlisi acurat de les necessitats del teixit empresarial dels polígons de la nostra ciutat. Volem recollir les necessitats del dia a dia dels nostres empresaris i empresàries i definir plegats les àrees de millora prioritàries per saber on ens hem de posar a treballar.

L'estudi consisteix en 3 fases que contribuiran a enriquir les conclusions i accions de millora del projecte:

1.Una primera fase, ja realitzada, ha constat en portar a terme un reconeixement del terreny on s'han realitzat visites presencials als polígons i un recull fotogràfic geolocalitzant-ne les incidències, els serveis i les instal•lacions existents.

2.La segona fase és la realització d'una enquesta telemàtica per valorar els diferents àmbits dels PAEs (serveis, infraestructura, mobilitat...) per part dels empresaris i empresàries. Cercarem la participació de totes les empreses dels Polígons d'Activitat Econòmica per tal de poder recollir totes les opinions. 

3.La tercera fase constarà en realitzar una jornada de treball en grup el dia 20 d'octubre amb les empreses dels diferents PAEs de la ciutat que hi participin. Aquest treball en grup permetrà abordar més en detall els aspectes a millorar i d'altres aspectes per a poder recollir cara a cara les necessitats de cadascun del polígons.

Amb l'anàlisi de les dades obtingudes de les 3 fases del projecte elaborarem el Pla de Millores dels PAES com ja s'ha fet a d'altres municipis de la comarca i ens aportarà més competitivitat i facilitarà la implantació empresarial als polígons de la ciutat.

Si vol participar en l'enquesta o bé assistir a la jornada de treball prevista pel dia 20 d'octubre, no dubti en contactar-nos per telèfon 93 594 70 50 o bé per email: pae@cerdanyola.cat.  
Comparteix