Plans d'ocupació. Convocatòria per cobrir llocs de treball d'interès públic a l'Ajuntament de Cerdanyola.
Edició/ 23 de Desembre de 2016

El Servei Municipal de Treball, Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, obre el procés de selecció per cobrir diferents llocs de treball d'interès públic a l'Ajuntament mitjançant plans d'ocupació.

Aquesta actuació permetrà la contractació de 24 persones que contribuiran a la millora d'espais i serveis de la ciutat. Aquesta actuació subvencionada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i cofinançada per l'Ajuntament, correspont al Pla metropolità de suports a les polítiques socials municipals 2016-2019.

Els objectius d'aquests plans d'ocupació són:

 1. Millora de l'ocupabilitat de les persones participants a través de la pràctica professional i de la posada en joc de les competències transversals de caràcter imprescindible i amb més utilitat en els entorns laborals actuals.
 2. Facilitar la formació dels participants en les actuacions.
 3. Facilitar l'adquisició d'eines i recursos per fer una recerca de feina més exitosa.
 4. Facilitar l'aprenentatge de les eines informàtiques i de l'obtenció del certificat de l'ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i Comunicació).
Els llocs a cobrir tindran una jornada de 40 hores setmanals d'acord amb el que s'estipula més avall. L'inici està previst el dia 01.02.2017.
 
A continuació s'especifiquen els llocs:
 • 2 llocs de tècnics auxiliars de seguiment dels contractes de via pública. 12 mesos.
 • 10 llocds d'agents cívics. 12 mesos.
 • 6 llocs d'oficial de pintura. 6 mesos.
 • 1 lloc d'ajudant de pintor polivalent. 6 mesos.
 • 1 lloc d'oficial picapedrer. 6 mesos.
 • 1 lloc d'oficial guixaire-plaudurista. 6 mesos.
 • 1 lloc d'oficial fuster. 6 mesos.
 • 1 lloc d'operari polivalent. 6 mesos.
 • 1 lloc d'oficial pintor amb coneixement en imitacions a marbre amb pintures a l'oli sobre paraments d'escaiolai trampantojo. 6 mesos.
Per a més informació posar-se en contacte amb l'oficina de Treball de la Generalitat i/o el Servei Municipal de Treball, Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès:
 
Oficina de Treball de la Generalitat. Carrer de Torres i Bages, 7. 08290  Cerdanyola del Vallès. Telèfon 93 594 89 80.
Servei Municipal de Treball, Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Avda. Roma, s/n. 08290 Cerdanyola del Vallès. Tel 93 594 70 50. 
Comparteix