Presenta la teva proposta al MWC 2022
Edició/ 24 de Gener de 2022

Grans corporates i inversors tornaran a ser al MWC 2022 per participar al MWC Open Innovation Challenge amb un únic objectiu: trobar les millors solucions innovadores per resoldre els seus reptes tecnològics.

Si ets una empresa, un centre tecnològic o una startup aquesta és una gran oportunitat per oferir la teva tecnologia a grans empreses internacionals durant el principal esdeveniment de reunions B2B del MWC.

Escull els reptes empresarials que més encaixen amb el teu perfil, presenta la teva proposta trencadora i ja podràs sol·licitar reunions presencials o virtuals per trobar nous socis tecnològics. Aquesta pot ser l’inici d’una fructífera amistat plena de grans projectes.

La convocatòria per sol·licitar reunions durant el MWC és oberta. T'agradaria participar-hi? Registra't ara a la plataforma!

T'agradaria presentar les teves solucions a grans empreses durant el MWC 2021? Participa al MWC Open Innovation Challenge i comença a preparar la teva agenda de reunions:

  1. Entra dins la plataforma i registra-hi la teva solució.
  2. Revisa els reptes de les corporates i dels inversors participants.
  3. Si la teva empresa, centre tecnològic o startup reuneix les condicions per algun dels reptes, sol·licita-hi una reunió virtual o presencial durant el MWC. Pots aplicar a tants reptes com solucions creguis tenir. Això sí, assegura’t que la teva solució encaixa amb els reptes escollits.
  4. La corporate revisarà la teva sol·licitud. Si la solució és atractiva per al seu repte, acceptarà trobar-se amb tu al MWC a Barcelona de manera virtual o presencial.
  5. A més, amb el MWC Open Innovation Challenge també pots sol·licitar reunions amb les empreses, les startups o centres tecnològics participants.

Registra’t ara a la plataforma i comença a planificar la teva agenda de reunions durant el MWC.

Més informació:

http://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/innovacio/startups-i-innovacio-disruptiva/mwc-open-innovation-challenge/

https://mwc2022.b2match.io/

 
Comparteix