Inici de sessió d'usuari

Programes de la Generalitat de Catalunya-ACC1Ó - Assessorament financer
Coopera/ 11 de Març de 2014

L'àrea de finançament d'ACC1Ó dissenya i executa accions d’asessorament financer a l’empresa catalana per garantir el seu creixement i sostenibilitat i afavorir-ne la innovació i la internacionalització. 

Més informació

Servei d’Orientació Financera (SOF): Us ajudem a definir la millor estratègia de finançament per als vostres projectes d’inversió en innovació, R+D, ternacionalització i creixement empresarial. Descobriu quins instruments públics i privats s’ajusten a les vostres necessitats, quines condicions tenen i quina és la millor forma d’accedir-hi. 

Més Informació

Sessions d’Orientació Financera: Sessions per ajudar-vos en els vostres projectes d’innovació, internacionalització i creixement empresarial.

Més Informació

Xarxa d'Assessors Financers (XAF): Amb l'objectiu d’impulsar el finançament de les empreses catalanes, la Xarxa d’Assessors Financers és un servei de consultoria especialitzada per facilitar la cerca i obtenció de finançament. 

Més Informació

Inversors i altres fonts de finançament: Agents del sector privat que aporten recursos a empreses amb plans de creixement que entren dins dels seus criteris d'inversió. 

Més Informació

Esmorzars de Finançament: Sessions participatives per reflexionar sobre les vostres estratègies d’inversió i de cerca de finançament.

Més Informació

Pitch Readiness: Tallers pràctics per ajudar-te a comunicar i presentar els teus projectes empresarials davant d'inversors. 

Més Informació

 

Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris