Inici de sessió d'usuari

Programes de la Generalitat de Catalunya- ACC1Ó - Internacionalització
Coopera/ 11 de Març de 2014

L'àrea Internacional d'ACC1Ó posa posem a l'abast de les empreses diversos instruments i serveis perquè assoleixin amb èxit el repte de la internacionalització; un conjunt de recursos per afrontar totes les fases de l'activitat internacional: iniciació, expansió i consolidació.

Més informació

Xarxa a l'exterior: Posem a la vostra disposició tot el coneixement, l’experiència i les estructures de què disposem per facilitar-vos la plena implantació en els mercats exteriors.

Més informació 

Iniciació a l'Exportació: informació, assessorament, ajuts econòmics, formació i diverses eines per afrontar amb èxit el repte dels mercats exteriors. A més, com a membre de la xarxa EEN de la CE posem al vostre abast dues eines: la Business Cooperation Database i el servei de consultes sobre el mercat interior europeu.

Més informació 

Internacionalització agrupada: En aquesta secció trobareu les eines que ACC1Ó us ofereix per fomentar actuacions empresarials agrupades destinades al creixement de la capacitat competitiva a l’entorn de la internacionalització. 

Més informació

Contractació pública i cooperació internacional: Coneix l’impuls a la internacionalització a través de la contractació pública i cooperació internacional

Més informació

Talent per a la internacionalització: Us ajudem en la cerca, la valorització i l'aprofitament del talent, un dels factors clau per a la competitivitat del país. 

Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris