Programes i serveis de suport del CDTI
Edició/ 24 de Novembre de 2011

El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) ha acollit aquest matí una jornada coorganitzada juntament amb el Parc de Recerca de la UAB (PRUAB) sobre les línies de finançament i programes de suport del Centre de Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) per a empreses industrials i de serveis avançats a la industria.

El CDTI, entitat dependent del Ministeri de Ciència i Innovació, és l’entitat encarregada de canalitzar les sol·licituds de finançament i suport als projectes d’R+D+i d’empreses espanyoles, a àmbit estatal i internacional.

Entre els programes nacionals d’aplicació a Catalunya, destaca la iniciativa Neotec, pensada per a la creació i consolidació de NEBT’s. També destaquen els Projectes individuals d’R+D, així com altres programes relacionats amb el finançament bancari i el capital risc.

Després de la presentació de Laura Vivas, del departament d’Energia Química, Medi Ambient, Producció i Serveis del CDTI, alguns dels assistents han mantingut reunions personalitzades per comentar les seves propostes de projectes.

La realització d’aquesta jornada ha comptat amb el suport del Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) en el marc del Pla d’Actuacions de la xarxa R+D+i d’Apte, així com del Ministeri d’ Industria, Turisme i Comerç (MITYC) en el marc del Programa de Cooperació entre Parcs Industrials i Tecnològics (COPIT).

La presentació de la jornada estarà disponible per als subscriptors de PTV Info.


Data d'elaboració: 22/11/2011
Font i fotografia: recull premsa PTV, 22/11/2011

TAGS notícia, ajuts, PTV
Comparteix