Inici de sessió d'usuari

Projecte pilot: accessibilitat web inclusiva per a persones amb discapacitat cognitiva
Edició/ 4 de Juny de 2020

Des de l'autisme a la dislèxia, la demència i les discapacitats en l'aprenentatge, les discapacitats cognitives afecten un nombre important de ciutadans de la UE. A mesura que la transformació digital de la societat i l’economia s’accelera i a mesura que més aspectes de la nostra vida privada i professional es traslladen a l’entorn en línia, com ho testimonia l’actual pandèmia, la igualtat d’accés a l’entorn digital per a aquestes persones és encara més vital. 

Les discapacitats cognitives poden afectar la percepció, la memòria, l’atenció, l’orientació, la resolució de problemes, la comunicació i la comprensió. 

L’objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar el desenvolupament d’eines que donin suport a l’accés independent i inclusiu als continguts i serveis en línia, incloses les transaccions de consum per a persones amb discapacitat cognitiva. 

Més informació:

http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/detalls/noticia/20200602_projecte-pilot-accesibilitat-web-inclusiva

Comparteix