PRUAB Innoget Cloud, nova plataforma de gestió d'oferta i demanda tecnològica
Edició/ 28 de Gener de 2013

El Parc de Recerca UAB ha posat en marxa aquesta eina tecnològica que permet fomentar i estructurar les col·laboracions en R+D+i entre els més de 4.000 investigadors vinculats al Parc i empreses de la B30, nacionals i internacionals. D'aquesta manera, es pretén impulsar els projectes entre els diferents agents de l'entorn B30 i així incrementar la competitivitat d'aquesta regió.
El PRUAB Innoget Cloud és un portal d'innovació oberta en el que investigadors i empreses poden interactuar i col·laborar mitjançant la publicació d'ofertes i demandes tecnològiques. Aquesta plataforma permet facilitar la formalització de projectes d'R+D+i, ja que aglutina en un mateix espai als diferents actors interessats en portar a terme projectes d'R+D+i col·laboratius, a més de reduir el temps d'avaluació de les oportunitats de col·laboració.

El Parc de Recerca UAB posa aquesta eina al servei dels seus membres amb l'objectiu de potenciar la generació de nous projectes i la relació existent entre els centres, instituts i grups de recerca i les empreses de l'entorn de la B30. Per una banda, els investigadors poden publicar ofertes tecnològiques i trobar, així, socis per als seus productes, tecnologies o serveis innovadors. Per altra banda, també poden proposar solucions a les demandes tecnològiques plantejades per altres investigadors o empreses, que a la vegada publiquen peticions per trobar partners per a les seves necessitats d'R+D+i i innovació.

Tots els usuaris estaran connectats a la comunitat del Parc de Recerca UAB però també tindran accés a les milers d'ofertes i demandes que es publiquen a innoget.com a nivell internacional.

Font: PRUAB http://www.uab.es/servlet/Satellite?cid=1243578619954&pagename=i-PR%2FPage%2FTemplatePageInteriorPR&noticiaid=1345649295435

Més informació
Open Innovation Marketplace
Comparteix