Què és Cerdanyola Oberta?

Des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès t’oferim Cerdanyola Oberta. Una nova xarxa virtual de cooperació empresarial i networking on intercanviar coneixement i necessitats per impulsar el creixement econòmic del nostre Municipi. Cerdanyola Oberta està basada en tecnologies i eines web 2.0. fent possible la interactivitat i participació activa dels seus usuaris.

Cerdanyola Oberta és un espai virtual on trobaràs els nous serveis @Can Serraparera , eines, recursos, serveis i continguts interactius d’alt valor afegit i sense cap cost. Cerdanyola Oberta s’adreça a tots els agents econòmics del territori: entitats, universitat, empreses (grans, pimes), emprenedors, associacions, ciutadans i administració pública. La cooperació és un instrument clau i estratègic pel desenvolupament empresarial i tecnològic de Cerdanyola del Vallès.

Raons per ser-hi?

A través de Cerdanyola Oberta accediràs a un espai virtual des d’on gratuïtament:

  • Augmentaràs les teves possibilitats de generar negoci.
  • Podràs buscar proveïdors, distribuïdors, clients, socis, inversors del municipi.
  • Posar-te en contacte amb altres empreses, emprenedors ampliant així la teva xarxa de networking.
  • Augmentar les teves oportunitats de negoci.
  • Contactar amb altres empreses del municipi que actualment desconeixes i que existeixen i saber a què es dediquen.
  • Estar informat de les darreres tendències en matèria de cooperació, innovació, emprenedoria, talent i cursos on line. Com funciona? Com pots treure'n més profit?

 

 

EL SERVEI MUNICIPAL DE TREBALL I PROMOCIÓ ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès,  amb l'esperit i la voluntat de millorar, incorporar i fomentar l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en el nostre municipi, ha creat Cerdanyola Oberta. Un espai des d’on es pot accedir a alguns dels nostres serveis presencials, dotat amb eines digitals per a promoure la transferència de coneixement i optimitzar els recursos ja existents del territori.

La incorporació de les TIC en el nostre treball ens ha de permetre millorar la nostra eficiència i oferir els següents serveis en línia:

  • Consulta d’ofertes i demandes de llocs de treball (Telentrevista i Videoconferència).
  • Oportunitats de cooperació empresarial de tipus comercial.

Amb Cerdanyola Oberta posem a disposició d’empreses, emprenedors i ciutadans de Cerdanyola del Vallès una nova eina digital que contribueixi a la dinamització i creixement econòmic del nostre municipi.

 *El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès actua com a  agència de col·locació autoritzada amb número 0900000076, en coordinació i col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya. El nostre horari d'apertura és de 8 a 18h de dilluns a divendres.

* Cerdanyola Oberta, actuació emmarcada en l'Eix 1: àmbit territorial de la Diputació de Barcelona de la convocatòria d'ajuts Feder 2007-2013, destinats als ens locals d'aquesta demarcació.

Al 2014 Cerdanyola Oberta ha estat escollida com a projecte exemplificador del Fons Europeu de Desenvolupament Regional – FEDER- per la Diputació de Barcelona i la Direcció General d’Administració de la Generalitat, dins el capítol anomenat Els serveis a les empreses.

 

 
TAGS
Comparteix