Repsol posa en marxa la tercera edició del programa Inspire d'innovació oberta
Edició/ 9 de Desembre de 2015

Repsol ha posat en marxa la tercera edició d'Inspire, un programa d'innovació oberta dirigit a universitaris amb idees amb el potencial per canviar el futur de l'energia a través de desenvolupaments tecnològics.

L'objectiu que persegueix Inspire és identificar nou talent per dur a terme projectes que construeixin un nou futur energètic més segur, sostenible i respectuós amb el medi ambiet. A més a més, amb aquest programa Repsol pretén crear una xarxa de col·laboradors d'alt nivell que apropin els processos d'innovació a les demandes reals del mercat, intensificant la col·laboració públic-privada en R+D+I.

En aquesta tercera edició Repsol ha llançat diversos reptes energètics a la comunitat científica universitària per seleccionar les millors propostes. El programa, que té una durada d'entre 2 i 3 anys, ofereix acompanyament i suport d'experts de Repsol en totes les etapes del projecte. A més a més, també ofereix finançament. La finalitat és que els projectes sorgits passin el més ràpid possible del laboratori al mercat, mitjançant la col·laboració directa entre estudiants i científics per convertir en realitat les idees dels universitaris que participin en el programa.

El Programa Inspire va néixer com una iniciativa promoguda per Repsol amb la Universitat Politècnica de Madrid amb l'objectiu de convertir en realitat les millors idees en l'àmbit de l'energia.

Si voleu accedir a la notícia, premeu l'enllaç.

FONT: PRUAB

Comparteix