Inici de sessió d'usuari

Rescat a la banca Espanyola
Edició/ 11 de Juny de 2012

Entusiasme als mercats després de l'acord de rescat a la banca espanyola aquest cap de setmana. De moment, les Borses asiàtiques han pujat prop del 2% i els futurs europeus apunten a guanys superiors al 2%. La prima de risc baixa 18 punts, a 470, i l'euro recupera un 1% i es situa en 1,26 dòlars.

Desde que el Govern prengués el dissabte la decisió de demanar ajuda a Europa per recapitalizar el sector financer, les reaccions i els comentaris s'han produït des de tots els àmbits. Avui parla el mercat. De moment, la reacció és molt positiva tant en la renda fixa com en la renda variable.

La prima de risc afluixa 22 punts i es situa entorn de 465 punts, amb el bo a 10 anys cotitzant al 6,12% i l'alemany a l' 1,42%.

Els experts esperen que el spread segueixi estrenyent-se, almenys en el curt termini. La prima de risc havia aconseguit màxims per la desconfiança dels inversors internacionals cap al sector financer, a més de per els comptes públics i per la taxa d'atur.

El rescat dissipa part d'aquests temors i el spread hauria de reduir-se, comenta Javier Barri, director de vendes institucionals a Espanya de BPI. 

Font: notícia de www.cincodias.com  de 11/06/2012

Fotografia:  taxcredits cc.2.0 ( by-nc-sa )

 

TAGS economia
Comparteix