Rosa Gres guanyadora en els Premis Internacionals Architizer A + AWARDS 2016
Edició/ 18 de Abril de 2016
L'empresa Rosa Gres, amb seu a Cerdanyola del Vallès, ha estat premiada amb el guardó internacional Architizer A+Awards 2016 que reconeix els seus productes entre els millors del món de l'arquitectura. Els A+Awards estan organitzats pel prestigiós portal d'arquitectura Architizer i han reconegut un dels últims llançaments de l'empresa, que han estat les reixetes per a piscines desbordants. La candidatura de Rosa Gres competia amb projectes de més de 100 països de tot el món.
 
"Aquest és un premi a la innovació en la qual creiem i per la qual apostem. És un premi a l'esforç, al treball, a la il·lusió de millorar sempre", assenyala l'empresa, que el considera un reconeixement "a l'equip de Rosa Gres i a totes les hores que hem invertit en tornar a repensar una idea per millorar-la". Al llarg de més de dos anys, l'empresa ha redissenyat els seus dos models de reixeta per a piscines desbordants per aportar innovacions notables. 
 
El 2015, la companyia amb seu a Cerdanyola del Vallès i fàbrica a Vallmoll (Alt Camp), que dóna feina a 100 persones, va facturar 14,5 milions, un 11,5% més. "Només el mercat espanyol ja va créixer un 25%". Per a aquest 2016, l'objectiu de facturació està en 17 milions. La companyia exporta un 40% de les vendes, amb projectes en 65 països.
 
Rosa Gres forma part d'un grup, propietat de la família Sugranyes, que inclou la distribuïdora Catalonia Ceràmica i la fàbrica de ciments cola Fixer. Al 2015 va sumar vendes de 33 milions.
 
Font: web el portal nou
Comparteix