Inici de sessió d'usuari

Rosa Sugranyes i Santiago Sabatés dialogaran amb els emprenedors de Cerdanyola i Sant Cugat
Edició/ 25 de Setembre de 2013

Cerdanyola Empresarial i Sant Cugat Empresarial organitzen el proper 2 d’octubre ‘Vallesans d'èxit’, una iniciativa que té per objectiu donar importància a les bones pràctiques empresarials de companyies de la comarca, especialment les ubicades a l'entorn del Catalonia Innovation Triangle, i que comptarà amb la presència dels empresaris Rosa Sugranyes i Santiago Sabatés.

Vallesans d’èxit és un acte amb un format de tertúlia – col·loqui, en el qual dos empresaris de la comarca amb projecció internacional com són la Rosa Sugranyes, propietària i consellera del Grup Rosa Gres, i el Santiago Sabatés, fundador i conseller delegat d’Eurofragance; dialogaran sobre la seva trajectòria i experiències professionals i explicaran les claus del creixement de les seves empreses. El president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella, explica que la idea de la iniciativa, sorgida de l’entitat que presideix, cal situar-la en el marc del conveni entre Cerdanyola Empresarial i Sant Cugat Empresarial. Sisquella destaca la figura de l’empresària Rosa Sugranyes, "que va sortir de Cerdanyola per instal·lar-se a Miami i va ser reconeguda en el seu moment com a empresària jove de l’any als Estats Units, esdevenint una peça important en les relacions comercials entre Catalunya i Estats Units".

Rosa Sugranes i Santiago Sabatés són dos exemples de la importància cabdal de la internacionalització en el món dels emprenedors, ja sigui muntant una empresa a un altre país o expandint l’empresa al món des del teu territori, fent arribar els teus productes a qualsevol punt del planeta. Sisquella creu que "la globalització ha impedit competir quant a costos laborals amb altres països però alhora ha generat altres oportunitats".

Rosa Sugranyes és la propietària i consellera del Grup Rosa Gres, dedicat al desenvolupament de solucions ceràmiques per a paviments, revestiments, edificis, espais públics i piscines. Rosa Gres és un grup familiar creat el 1830, actualment en tercera generació, que destina un 40% de la seva producció a Europa, Amèrica i Àsia. Santiago Sabatés és fundador i conseller delegat d’Eurofragance, empresa dedicada al disseny i fabricació de fragàncies per a perfumeria, cosmètica i ambientació. Fundada el 1990, l’empresa té avui una extensa xarxa comercial i una sòlida activitat exportadora a més de 60 països, als quals destina el 95% de la seves vendes.

Vallesans d’èxit es celebrarà a l’Hotel Sant Cugat. La tertúlia – col·loqui començarà a les 19.00 hores i a les 20.30 hores hi haurà un còctel lunch amb tast de gin tonics per establir un espai relacional d’intercanvi.

Font: www.cerdanyola.info

Comparteix