S’inicia el programa d’emprenedoria i qualificació professional per a menors de 30 anys amb un curs d’energies renovables
Edició/ 5 de Febrer de 2013

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica, posa en marxa una activitat pensada per a millorar la capacitació professional i emprenedora dels joves menors de 30 anys.

 

 

Aquest mes de febrer s’inicia el programa d’emprenedoria i qualificació professional adreçat a joves menors de 30 anys. Es tracta d’un programa promogut pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i realitzat pel Servei Municipal d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, donarà formació professional en l’àmbit de les energies renovables a un grup de 15 joves que poden estar o no en situació d’atur, ja que l’acció formativa està dirigida tant a treballadors desocupats com a personal assalariat, autònoms, treballadors fixos discontinus, en els períodes de no ocupació, i treballadors de cooperatives societats laborals i empreses així com d’entitats de l’economia social.

 

 

El programa és, per tant, una oportunitat tant per a les persones desocupades com per aquells professionals que ja treballen directament en el sector i volen millorar la seva pràctica laboral o pels que treballen en sectors afins i volen obrir la porta a noves opcions professionals.

 

 

En concret els participants realitzaran l’especialitat d’energia solar tèrmica que inclou; formació teòrico-pràctica, un mòdul d’emprenedoria i 160 hores de pràctiques en empresa.

 

 

Els mòduls de pràctiques i emprenedoria

 

 

Les pràctiques tenen un doble objectiu. D’una banda permetran apropar als alumnes a la realitat professional, i d’altra les empreses tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà les competències laborals d’aquests. El mòdul d’emprenedoria representa un valor afegit que fa més interessant l’acció formativa. Al llarg de les seves 60 hores els alumnes adquiriran els coneixements i eines necessàries per valorar la possibilitat real de posar en marxa la seva pròpia opció de negoci.

 

Per connectar amb l’equip tècnic del Servei Municipal d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica es pot fer a través del correu electrònic ofertesdetreball@cerdanyola.cat o al telèfon 93.594.70.50.

 

 

 

 

Comparteix