Inici de sessió d'usuari

S'acaben les subvencions de les operadores pels smartphones?
Oriol/ 21 de Març de 2012
La fi de les subvencions per l'adquisició d'un smartphone va ser un dels temes estrella en el passat Mobile World Congress. Telefónica sembla que "obrirà el camí a Vodafone i Orange". Però això ja ve de lluny. Vodafone ha estat potser el més actiu en queixar-se públicament de l'elevat cost que suposa que una operadora li vengui a un usuari un mòbil rebaixat, a canvi de lligar-lo a un contracte durant cert període de temps.

El president de Telefónica a Espanya deia fa poc en una entrevista a El País: "Estem treballant en diferents mecanismes perquè accedir a un smartphone sigui més fàcil, com el finançament de terminals, el refurbished [compra de mòbils usats als clients per ajudar-a adquirir un de gamma més alta] o la reducció del catàleg de dispositius per fer més fàcil l'elecció. Però no podem seguir mantenint la subvenció en aquests nivells, no és sa ".

I enmig de tot aquest debat, hi ha veus que comencen a proposar que les operadores permetin als seus abonats llogar els smartphones amb un contracte de leasing.

Podeu llegir-ne més comentaris a aquest apunt del blog de la CMT.
TAGS
Comparteix